Agar-agar 100g
19,79 złAgar-Agar to substancja żelująca
Showing 1–30 of 53 results
BIAŁKO GROCHU O SMAKU CZEKOLADOWYMIZOLAT500 g Wysokiej jakości i czystości izolat białka grochu. To roślinna alternatywa dla białka zwierzęcego. Jest łatwo przyswajalne, hipoalergiczne, bezglutenowe i nie zawiera laktozy.Dostarcza organizmowi wiele cennych składników odżywczych, pomaga budować masę mięśniową, regeneruje mięśnie i dodaje energii, dlatego jest szczególnie polecane dla osób prowadzących aktywny tryb życia oraz sportowców. Odpowiednie…
BIAŁKO GROCHU IZOLAT 500 g Wysokiej jakości i czystości izolat białka grochu. To roślinna alternatywa dla białka zwierzęcego. Jest łatwo przyswajalne, hipoalergiczne, bezglutenowe i nie zawiera laktozy.Dostarcza organizmowi wiele cennych składników odżywczych, pomaga budować masę mięśniową, regeneruje mięśnie i dodaje energii, dlatego jest szczególnie polecane dla osób prowadzących aktywny tryb życia oraz sportowców. Odpowiednie dla…
Białko konopne 500 g Białko konopne pozyskiwane jest z nasion konopi siewnej.Bogate w aminokwasy oraz naturalne kwasy tłuszczowe omega-3
BÓB PRAŻONY 500G PRODUKT NATURALNY WYSOKIEJ JAKOŚCI Bób prażony to słona przekąska
SKŁADNIKIskrobia*, naturalny aromat, wanilia Bourbon* (0,1 %), kurkuma mielona* (*certyfikowany składnik ekologiczny). OPISBudyń o smaku waniliowym w proszku z dodatkiem wanilii Bourbon. Bez dodatku cukrów. Zawiera naturalnie występujące cukry. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAZ 0,5 l MLEKA lub napoju roślinnego odlej 1/2 szklanki, wsyp do niej zawartość opakowania oraz 25 g cukru (ok. 1,5 łyżki), a następnie dokładnie…
SKŁADNIKImąka owsiana pełnoziarnista* (68 %)
Może stanowić dodatek do zimnych lub ciepłych dań. W przypadku spożycia na ciepło podgrzać całą zawartość słoiczka
Cukier z dodatkiem wanilii Bourbon to aromatyczny dodatek do wielu potraw, który nadaje im delikatny smak wanilii. Warto go używać, ponieważ dodaje on głębi i bogactwa smaku, szczególnie w wypiekach, deserach oraz kremach. Jego subtelny aromat doskonale komponuje się z ciastami, omletami, musami czy też lodami, podkreślając naturalny smak składników i nadając im wyjątkowego charakteru….
Owocowe galaretki ekologiczne stanowią doskonałą przekąskę
Granola BIO keto została stworzona wyłącznie z bezglutenowych składników, połączonych przy użyciu ekologicznego syropu kokosowego o temperaturze RAW (poniżej 42 stopni Celsjusza), aby zachować maksymalną wartość odżywczą. Granola została wzbogacona w witaminy i minerały, tworząc zdrową alternatywę dla niezdrowych przekąsek, takich jak jak chipsy czy chrupki, jednocześnie zachowując doskonały smak. Klasyczne płatki śniadaniowe to produkt wykonany…
Inulina jest naturalnym cukrem należącym do grupy fruktanów. Wyglądem przypomina mąkę ziemniaczaną, jednak zdecydowanie lepiej rozpuszcza się w wodzie. Inulina korzystnie wpływa na zwiększenie przyswajalności wapnia, żelaza, magnezu, miedzi, cynku oraz fosforu. ✅ WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100g Wartość energetyczna: 840 kJ / 208 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 8…
INULINA Z CYKORII 200 G Inulina jest naturalnym cukrem należącym do grupy fruktanów. Wyglądem przypomina mąkę ziemniaczaną
Inulina jest naturalnym cukrem należącym do grupy fruktanów. Wyglądem przypomina mąkę ziemniaczaną, jednak zdecydowanie lepiej rozpuszcza się w wodzie. Inulina korzystnie wpływa na zwiększenie przyswajalności wapnia, żelaza, magnezu, miedzi, cynku oraz fosforu. ✅ WARTOŚCI ODŻYWCZE W 100g Wartość energetyczna: 840 kJ / 208 kcal Tłuszcz: 0 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 g Węglowodany: 8 g…
Kasza jaglana BIO, pozyskiwana z ekologicznie uprawianego prosa, jest bardzo wszechstronna w kuchni. Idealna jako pożywne śniadanie z dodatkiem suszonych owoców, sprawdzi się również w wytrawnych daniach, idealnie współgrając z duszonymi warzywami i aromatycznymi ziołami. To zdrowy i naturalny wybór, który wzbogaci każdy posiłek. Kasza jaglana BIO jest skarbnicą ważnych witamin z grupy B, w…
Chrupki zbożowe o smaku czekoladowymEkologiczne kulki czekoladowe mogą stanowić doskonały dodatek do MLEKA
Kwasek cytrynowy 100 g Kwasek cytrynowy (łac. Acidum citricum) to popularny składnik wielu produktów spożywczych
Kwasek cytrynowy Kwasek cytrynowy (łac. Acidum citricum) to popularny składnik wielu produktów spożywczych
Kwasek cytrynowy Kwasek cytrynowy (łac. Acidum citricum) to popularny składnik wielu produktów spożywczych
Informujemy, że przy zamówieniu czterech lub więcej wiader, koszty przesyłki będą ustalane indywidualnie. Prosimy o kontakt przed zakupem. Kwasek cytrynowy Kwasek cytrynowy (łac. Acidum citricum) to popularny składnik wielu produktów spożywczych, ma symbol E330 i jest organicznym związkiem chemicznym.Zastosowanie kwasku cytrynowego w produkcji żywności oraz w kuchni jest niezwykle szerokie. Kwasek cytrynowy to popularny składnik…
Ekologiczna mąka ryżowa BIO, uzyskana z przemiału starannie wyselekcjonowanego białego ryżu, stanowi zdrową i uniwersalną bazę do wielu przepisów. Dzięki swojej delikatnej strukturze doskonale komponuje się z innymi rodzajami mąk, wzbogacając smak i teksturę wypieków, zup oraz sosów. Mąki ryżowej można używać jako lekkostrawnego zamiennika np. mąki pszennej. Ekologiczna mąka ryżowa BIO to również doskonały…
SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez około 5 minut
Makaron w stylu tajskim produkowany jest z korzenia rośliny konjac, uprawianej głównie w Chinach i Japonii, i charakteryzuje się brakiem tłuszczu, cukru oraz soli. Jest to tradycyjny azjatycki produkt, znany i używany w tamtejszej kuchni od wieków. Makaron ten nie wyróżnia się specjalnym smakiem, jednak doskonale absorbuje aromat dodanych przypraw i składników, co czyni go…
SKŁADNIKI mąka z PSZENICY ORKISZ* (99,9 %), woda, kurkuma* (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISMakaron z białej mąki ORKISZowej z dodatkiem kurkumy. Bez dodatku jaj i soli. SPOSÓB PRZYGOTOWANIAGotować 7 minut. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1484 kJ / 350 kcal Tłuszcz: 1,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g Węglowodany: 71,7 g w tym…
SKŁADNIKIMąka pełnoziarnista z PSZENICY twardej (Triticum durum), mąka PSZENNA pełnoziarnista. OPISNovelle Makaron Razowy Pióra z mąki z pełnego przemiału to doskonałe urozmaicenie codziennej diety dzięki zawartości cennego dla organizmu błonnika pokarmowego i składników mineralnych takich jak fosfor i mangan. Im mniejszy jest stopień przemiału ziarna, zawierającego w swych zewnętrznych częściach cenne składniki odżywcze, tym większa…
SPOSÓB PRZYGOTOWANIAmakaron gotować w osolonej wodzie przez 5 – 8 min. w proporcji 100 g makaronu na 1 l wody. SKŁADNIKImąka z soczewicy czerwonej* (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna: 1477 kJ / 348 kcalTłuszcz: 1
No products in the cart.