CUKIER TRZCINOWY BRĄZOWY DEMERARA BIO 1 kg
22,98 złEkologiczny cukier trzcinowy
Showing all 16 results
Erytrol to naturalny niskokaloryczny słodzik. Po spożyciu jest szybko eliminowany z organizmu
Erytrol to naturalny niskokaloryczny słodzik. Po spożyciu jest szybko eliminowany z organizmu
Ksylitol jest tak zwanym alkoholem cukrowym, uzyskiwanym najczęściej z drzewa brzozy. W jego cząsteczce jest 5 atomów węgla. W przeciwieństwie do cukrów 6-cio i 12-sto węglowych takich jak: glukoza, fruktoza, sacharoza i laktoza nie fermentuje w przewodzie pokarmowym. Ksylitol jest powoli przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, wskutek czego posiada ponad 14-krotnie niższy indeks…
Ksylitol jest tak zwanym alkoholem cukrowym, uzyskiwanym najczęściej z drzewa brzozy. W jego cząsteczce jest 5 atomów węgla. W przeciwieństwie do cukrów 6-cio i 12-sto węglowych takich jak: glukoza, fruktoza, sacharoza i laktoza nie fermentuje w przewodzie pokarmowym. Ksylitol jest powoli przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, wskutek czego posiada ponad 14-krotnie niższy indeks…
Ksylitol jest tak zwanym alkoholem cukrowym, uzyskiwanym najczęściej z drzewa brzozy. W jego cząsteczce jest 5 atomów węgla. W przeciwieństwie do cukrów 6-cio i 12-sto węglowych takich jak: glukoza, fruktoza, sacharoza i laktoza nie fermentuje w przewodzie pokarmowym. Ksylitol jest powoli przetwarzany w organizmie z minimalnym udziałem insuliny, wskutek czego posiada ponad 14-krotnie niższy indeks…
Sól himalajska – czysta, nieskażona sól z czasów, gdy ziemia była nieskazitelnie czysta. Nie ma żadnych zanieczyszczeń ze środowiska. Największą zaletą soli himalajskiej jest oczywiście jej duża zawartość substancji mineralnych. Sól himalajska zawiera aż 84 substancje mineralne, elektrolity i pierwiastki – oszałamiająca liczba, jeśli uwzględni się fakt, że w nauce znanych jest jedynie 118 pierwiastków….
Sól himalajska – czysta, nieskażona sól z czasów, gdy ziemia była nieskazitelnie czysta. Nie ma żadnych zanieczyszczeń ze środowiska. Największą zaletą soli himalajskiej jest oczywiście jej duża zawartość substancji mineralnych. Sól himalajska zawiera aż 84 substancje mineralne, elektrolity i pierwiastki – oszałamiająca liczba, jeśli uwzględni się fakt, że w nauce znanych jest jedynie 118 pierwiastków….
Sól himalajska – czysta, nieskażona sól z czasów, gdy ziemia była nieskazitelnie czysta. Nie ma żadnych zanieczyszczeń ze środowiska. Największą zaletą soli himalajskiej jest oczywiście jej duża zawartość substancji mineralnych. Sól himalajska zawiera aż 84 substancje mineralne, elektrolity i pierwiastki – oszałamiająca liczba, jeśli uwzględni się fakt, że w nauce znanych jest jedynie 118 pierwiastków….
Sól himalajska – czysta, nieskażona sól z czasów, gdy ziemia była nieskazitelnie czysta. Nie ma żadnych zanieczyszczeń ze środowiska. Największą zaletą soli himalajskiej jest oczywiście jej duża zawartość substancji mineralnych. Sól himalajska zawiera aż 84 substancje mineralne, elektrolity i pierwiastki – oszałamiająca liczba, jeśli uwzględni się fakt, że w nauce znanych jest jedynie 118 pierwiastków….
Sól Kłodawska naturalna sól wydobywana w Kopalni Soli “KŁODAWA”. Sól niejodowana, bez antyzbrylaczy. W każdej kuchni jest nieodzowna. Sól kłodawska zawiera naturalne pierwiastki takie jak: żelazo, wapń, magnez, cynk, potas i jod. Trudno sobie wyobrazić przygotowanie potraw bez szczypty soli. Jest ona ważnym składnikiem naszego pożywienia, występuje praktycznie we wszystkich spożywanych przez człowieka potrawach Kłodawska…
Sól Kłodawska naturalna sól wydobywana w Kopalni Soli “KŁODAWA”. Sól niejodowana, bez antyzbrylaczy. W każdej kuchni jest nieodzowna. Sól kłodawska zawiera naturalne pierwiastki takie jak: żelazo, wapń, magnez, cynk, potas i jod. Trudno sobie wyobrazić przygotowanie potraw bez szczypty soli. Jest ona ważnym składnikiem naszego pożywienia, występuje praktycznie we wszystkich spożywanych przez człowieka potrawach Kłodawska…
Ekologiczny syrop z daktyli polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, naleśników, a także do słodzenia napojów. SKŁADNIKIdaktyle suszone* (76 %), woda (*certyfikowany składnik ekologiczny) WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna – 1625 kJ / 382 kcalTłuszcz –
Syrop powstaje w wyniku długotrwałego procesu odparowywania soku
SKŁADNIKIsyrop z agawy* 100 % (*certyfikowany składnik ekologiczny) OPISEkologiczny syrop z agawy jest doskonałą alternatywą dla tradycyjnych substancji słodzących. Powstaje z zagęszczonego soku z agawy. Wykazuje się dużą rozpuszczalnością. Polecamy do wypieków, deserów, jako polewę do lodów, gofrów, czy naleśników. Doskonale nadaje się również do słodzenia napojów. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 gWartość energetyczna – 1326…
SKŁADNIKIekologiczny syrop ze słodu JĘCZMIENNEGO 100 %. OPISIdealny jako środek słodzący do ciast, deserów, napojów gorących, owsianki. WARTOŚĆ ODŻYWCZA W 100 mlWartość energetyczna: 1717 kJ/404 kcal Tłuszcz: 0,3 g w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0 gWęglowodany: 96 g w tym cukry: 96 gBiałko: 5,0 g Sól: 0,16 g INFORMACJA ALERGENNA Może zawierać ORZESZKI ZIEMNE, ORZECHY…
No products in the cart.